Stævne

 

 

Her er mere end Salomo…

Matt 12,42b

Kære venner!
Nu nærmer tiden sig for stævnet på Ådalen, og vi beder om, at Gud baner vej, så vi kan samles i fred under hans velsignelse. Bibelverset ovenfor angiver retningen. Vi vil samles omkring kongernes Konge, Jesus. Han, som langt overgår kong Salomo i al sin pragt. Af og til behøver vi en koncentreret tid, hvor vi kan få vort indre øjes fokus justeret. Der er meget, som vil aflede vor opmærksomhed, men bare med blikket rettet mod Jesus finder vi ægte liv og et fundament, der består, når uvejret truer. Lad os bede om, at stævnet kan være en sådan tid, hvor han kommer nær og kan tale til os.
Udover bibeltimer og stunder med fælles bøn og tilbedelse, vil vi vise billeder fra noget af det, der er sket siden sidst, bede for Israel og situationen i verden. Tak om I, i tiden inden vi samles, kan være med til at bede om Helligåndens ledelse for dagene.

Hjertelig velkommen til Kanaanstævne på Ådalen Retræte
30. september – 2. oktober 2022

Stævnet begynder med frokost fredag kl. 12.30 og afsluttes søndag ved middagsmåltidet før afrejsen kl. 14.00.

PRAKTISKE OPLYSNINGER
Fast pris:
1800 kr. på dobbeltværelse pr. person
1925 kr. på enkeltværelse
Beløbet indbetales på Foreningen De Danske Kanaanvenners konto reg. nr. 1551, konto 5446066
senest fredag den 9. september.
Tilmeldingen er først gyldig, når beløbet er indbetalt.

Adresse:
Ådalen Retræte
Gamle Viborgvej 400, 8920 Randers NV
Tlf. 42 43 59 47

Tilmelding til:
Erna og Poul Pilemann
Staslundevej 7, Udby
4300 Holbæk
Tlf. 40 83 11 28
eppilemann@gmail.com

Yderligere oplysninger kan fås hos Erna og Poul Pilemann.
Af hensyn til reservation på stedet beder vi om tilmelding senest 9. september.

Denne sommer har vi på Nordens lille Kanaan haft usædvanlig mange besøgende. Den ene gruppe afløste den anden. Det var tydeligt planlagt af vor himmelske Far. Vi kunne også deltage på flere arrangementer og nå ud til unge, der ikke kender vor litteratur. Der er stor åbenhed. Vi mærker, at Gud virker i hjerterne i denne tid præget af usikkerhed og krig.
Vi vil gerne opfordre jer til at invitere nye med til stævnet – det kunne jo være, at nogen i vennekredsen eller kirken lige netop går og længes efter et sådant samvær, hvor vi ønsker at have Jesus i centrum. Nedenfor finder du tilmeldings-link og en PDF udgave af indbydelsen (trykvenlig).

Vi glæder os til at mødes i de smukke omgivelser på Ådalen Retræte. De gange, vi har været der, følte vi os meget vel tilpas – det er et sted præget af varme, omsorg og frem for alt en god åndelig atmosfære.
Med ønsket om Guds velsignelse i de kommende uger ser vi frem til gensynet med jer!
Kærlig hilsen fra Mariasøstrene v/ søster Regine